AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tepsi görmek

Kahve falında beyaz tepsi görmek

Kahve falında beyaz tepsi görmek atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, çok başarılı olacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz tepsi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızdaki kişiler iş hayatınıza engel oluyor olabilir.

Kahve falında beyaz tepsi görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, memur ise terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında tepsiyle yemek vermek zarar edilen bir dönemin biteceğine, strese gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeni tepsi görmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında tepside domates görmek kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına inanılır.

Kahve falında tepside altın görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına yorulur.

Kahve falında çikolata tepsisi görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında tepside pilav yemek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kahve tepsisi görmek kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir