AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tek taş yüzük görmek

Kahve falında beyaz tek taş yüzük görmek

Kahve falında beyaz tek taş yüzük görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, kafa dinleyeceğine, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tek taş yüzük gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili yeni planlar, dekorasyon, taşınma, alım satım, ev arkadaşı, kiralama v.b türü işler söz konusu olabilir.

Kahve falında tek taş beyaz altın yüzük görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tek taş yüzük görmek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek taş nişan yüzüğü görmek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında parmağında tek taş yüzük görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Kahve falında başkasının parmağında tek taş yüzük görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına tabir olunur.

Kahve falında tek taşlı gümüş yüzük görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına alamet eder.

Kahve falında tek taş yüzük aramak hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında tek taş yüzük çalmak bir sebeple zorluklara düşüleceğine, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir