AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailecek taşınmak

Kahve falında ailecek taşınmak

Kahve falında ailecek taşınmak çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine delalet eder.

Kahve falında ailecek taşınmak gördüyseniz:

  • Belli plan ya da düzenlemelerin gereğinden fazla şey gerektirdiğini düşünebilirsiniz.

Kahve falında ailecek taşınmak hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında ailecek öldüğünü görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ailecek namaz kılmak sevdiklerine kavuşacağına, kötü günlerinin biteceğine alamet eder.

Kahve falında ailecek cezaevine girmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ailecek tatile gitmek süzüleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında ailecek banyo yapmak bir organizasyona katılacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında ailecek hacca gitmek herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ailecek yüzmek yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına, tüm olumsuz elektriğinden arınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir