AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailecek tatile gitmek

Kahve falında ailecek tatile gitmek

Kahve falında ailecek tatile gitmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, parasal krizler yaşanacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, doğru olanı seçeceğine, kazancın katlanacağına, gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, saygı göreceğine delalettir.

Kahve falında ailecek tatile gitmek gördüyseniz:

  • Kendinizi ne kadar buna hazırlarsanız o kadar da üzüntünüz hafifler.

Kahve falında ailecek tatile gitmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına yorulur.

Kahve falında ailecek misafirliğe gitmek çok büyük sorunların altından büyük bir başarı kazanarak çıkacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında ailecek hacca gitmek sıkıntılarını atlatacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ailecek bir yere gitmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına inanılır.

Kahve falında ailecek umreye gitmek ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ailecek öldüğünü görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ailecek taşınmak yılmayacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ailecek namaz kılmak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir