AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tavuk yakalamak

Kahve falında beyaz tavuk yakalamak

Kahve falında beyaz tavuk yakalamak daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, çok zor zamanlar geçireceği, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz tavuk yakalamak gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınız size özel bir şey sunabilir.

Kahve falında beyaz tavuk yakalamak kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine işarettir.

Kahve falında yabani tavuk yakalamak öz güven kazanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk yakalamak her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine ve Allah tarafından korunacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaban tavuğu yakalamak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine yorulur.

Kahve falında canlı tavuk yakalamak maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz yılan yakalamak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, vaaz ve nasihate rivayet eder.

Kahve falında beyaz at yakalamak savurgan bir hayat yaşayacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak söz, yetki ve imza sahibi olacağına, nimetin ve kazancın artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir