AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailecek gezmek

Kahve falında ailecek gezmek

Kahve falında ailecek gezmek iş tekliflerinin bıçakla kesilir gibi kesileceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ailecek gezmek gördüyseniz:

  • Sağlığınız ise uzun süredir devam eden başağrılarıyla tehditte olabilir.

Kahve falında ailecek gezmek uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, yeni adımlar atacağına inanılır.

Kahve falında ailecek hırsızlık yapmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, düşman malından yemeye delalettir.

Kahve falında ailecek taşınmak sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ailecek piknik yapmak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, çok büyük kazanç sağlanacağına inanılır.

Kahve falında ailecek misafirliğe gitmek anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, işlerinin ters gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ailecek yemek yemek adım adım başarıya ulaşılacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine işarettir.

Kahve falında ailecek yolculuğa çıkmak ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yaptığı işlerde çok büyük kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ailecek tatile gitmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir