AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renkte kusmak

Kahve falında beyaz renkte kusmak

Kahve falında beyaz renkte kusmak rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, umutsuzluğa düşeceğine, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, büyük bir kalpkırıklığı yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz renkte kusmak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya işleri halletme biçiminizde fark yaratabilecek mücadeleci bir ortam söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz renk kusmak ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkte kusmak haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, alım gücünün zayıflamayacağına delalet eder.

Kahve falında siyah renk kusmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, ticarette öne geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı renk kusmak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil renk kusmak hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına ve mutluluğa ereceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi renkte kusmak ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında sarı renkte kusmak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında renkli kusmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir