AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renk kusmak

Kahve falında beyaz renk kusmak

Kahve falında beyaz renk kusmak kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, borç batağına düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz renk kusmak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir, hayran sayınızı arttırırken, artan iltifatlarla hayatınızı renklendirebilirsiniz.

Kahve falında beyaz renkte kusmak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz renk kusmak zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah renk kusmak uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renkli kusmak rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında mavi renk kusmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine işarettir.

Kahve falında sarı renk kusmak sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renkte kusmak sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi renkte kusmak çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir