AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz solucanlar görmek

Kahve falında beyaz solucanlar görmek

Kahve falında beyaz solucanlar görmek sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, adaletin geleceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, başarılarının düşeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, bilincin artacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz solucanlar gördüyseniz:

  • Belli bir konunun gidişatını veya son durumunu sürekli olarak kontrol etme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında küçük beyaz solucan görmek çok büyük işler gerçekleştireceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz solucanlar görmek kirli işlere bulaşacağına, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında büyük beyaz solucan görmek sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz solucan görmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında solucanlı ekmek görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, işyerini kapatacağına delalet eder.

Kahve falında kolunda solucan görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına inanılır.

Kahve falında saçında solucan görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda solucan görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir