AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz saçın koptuğunu görmek

Kahve falında beyaz saçın koptuğunu görmek

Kahve falında beyaz saçın koptuğunu görmek kırgınlıkların geçeceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, herkesin bu işten ötürü çok büyük bir şaşkınlık yaşayacağına, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz saçın koptuğunu gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ve siyah saç görmek karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında uzun beyaz saç görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına inanılır.

Kahve falında uzun ve beyaz saç görmek türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, kötü alışkanlıklardan birine tekrar başlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçından beyaz tel koparmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının beyaz saç görmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, işlerin yavaşlayacağına inanılır.

Kahve falında kocasının saçını beyaz görmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçının beyazlaştığını görmek işlerine bereket geleceğine, gönül kapılarını açacağına yorulur.

Kahve falında genç birinin saçlarını beyaz görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir