Kahve falında saçının beyazlaştığını görmek

Kahve falında saçının beyazlaştığını görmek beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, başarıdan başarıya koşacağına, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında saçının beyazlaştığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle sırlarınızı paylaşmanız sorun yaratabilir.

Kahve falında başkasının saçlarını beyaz görmek zor ve kötü günlerin geleceğine, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçlarını beyaz görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç beyaz boya görmek gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz saça kına yakmak rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, hayatının ağzının tadına göre olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah saçlı beyaz tenli bebek görmek şansın önünün kesileceğine, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına işarettir.

Kahve falında uzun beyaz saç görmek kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında saçının beyaz görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında saçında beyaz saç görmek başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, ticarette başarılı olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir