AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçını beyaz görmek

Kahve falında arkadaşının saçını beyaz görmek

Kahve falında arkadaşının saçını beyaz görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, herkesin rahat edeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, iyi geçineceğine, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını beyaz gördüyseniz:

  • Çabuk vazgeçmeyin.

Kahve falında arkadaşının saçını beyaz görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçını beyazlamış görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, rızkında ve malından olacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşın saçını beyaz görmek yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını beyaz saçlı görmek kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçlarını beyazlamış görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saç kestirdiğini görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini görmek dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçlarının uzadığını görmek iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir