AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını ve ailesini görmek

Kahve falında arkadaşını ve ailesini görmek

Kahve falında arkadaşını ve ailesini görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, hafifleyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, çevrenizdeki kişilerle ayrılıkların yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını ve ailesini gördüyseniz:

  • Artık çok da faydalı olmayan iş, ilişki, yöntem, eşya, alışkanlık v.b türünde şeyleri geride bırakmak gerekiyor olabilir.

Kahve falında eski erkek arkadaşının ailesini görmek başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşımın ailesini görmek muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşın ailesini görmek razı geleceğine, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının ailesini görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşın ailesiyle tanışmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına, bu fırsatları düzgün bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında arkadaş ve ailesini görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşı aileyle tanıştırmak zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak özlem çekilen kişilerden haber alınacağına, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir