AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin ailesiyle tanışmak

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tanışmak

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tanışmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tanışmak gördüyseniz:

  • En dikkat edilmesi gereken şey ebeveynlerinizle gerilimli durumlarda olmanız ihtimalidir.

Kahve falında eski sevgilinin ailesiyle tanışmak daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin ailesiyle tanışmak yeni bir şehirde yeni bir işe girip yeni bir hayata başlayacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin ailesiyle tanışmak iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişinin ailesiyle tanışmak üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının ailesiyle tanışmak hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin ailesiyle tanışmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin ailesiyle tanışmak aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine inanılır.

Kahve falında erkek arkadaşının ailesiyle tanışmak devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir