AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil renkli halı görmek

Kahve falında yeşil renkli halı görmek

Kahve falında yeşil renkli halı görmek yalan söylemeyeceğine, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, aile hayatında sevinileceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil renkli halı gördüyseniz:

  • Zaten nasıl davranırsanız davranın istekleriniz bir bir gerçekleşiyor; insanları veya olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında yeşil renk halı görmek ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine yorulur.

Kahve falında yeşil renkli halı görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında renkli halılar görmek kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, hakkını savunamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkli halı görmek günahtan temizlenmeye, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renkli halı görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renk halı görmek hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine işarettir.

Kahve falında mor renkli halı görmek eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mavi renk halı görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, sevdiği birine hediye alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir