AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı renk fare görmek

Kahve falında sarı renk fare görmek

Kahve falında sarı renk fare görmek başka insanları aldatmasına engel olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, şeref ve haysiyetin artacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, günahkar olacağı işlere gireceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında sarı renk fare gördüyseniz:

  • Sizden bazı bilgileri saklayan kişiler olabilir.

Kahve falında sarı renkli fare görmek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında sarı renk fare görmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sarı renkte fare görmek yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, yakında işlerinin aksayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pembe renkli fare görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına işarettir.

Kahve falında renkli fareler görmek ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz renkli fare görmek sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına, kar sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında renkli fare görmek iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında koyu renk fare görmek kötü durumlara düşeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına, zararının büyük olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir