AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz renk elbise giymek

Kahve falında beyaz renk elbise giymek

Kahve falında beyaz renk elbise giymek evlerine dünürcü geleceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, dertlerin günden güne daha da artacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz renk elbise giymek gördüyseniz:

  • Eski bir anı, tanıdık veya olay eski bir fikri tekrar hayatınıza taşıyabilir.

Kahve falında beyaz renk elbise giymek geçim derdinin kalmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz renkte elbise giymek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert renk elbise giymek güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parlak renkli elbise giymek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına alamet eder.

Kahve falında lila renk elbise giymek bunu şeref sayacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renkte elbise giymek başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine delalettir.

Kahve falında siyah renkte elbise giymek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gümüş renkli elbise giymek elindekileri kaybedeceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir