AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah renkte elbise giymek

Kahve falında siyah renkte elbise giymek

Kahve falında siyah renkte elbise giymek kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah renkte elbise giymek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sızlanarak veya ağlamaklı sorular sormanız, istediğiniz cevapları alamamanıza neden olabilir.

Kahve falında siyah renkte elbise giymek küslükleri bitireceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah renk elbise giymek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, parasının ve malının eksik kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah renkli elbise görmek dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında koyu renk elbise giymek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında beyaz renk elbise giymek kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına yorulur.

Kahve falında renkli elbise giydiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi renk elbise giymek alim ve bilge insan olacağına, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında parlak renkli elbise giymek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, sağlık problemleri içinde olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir