AnaSayfa / Genel / Kahve falında lila renk elbise giymek

Kahve falında lila renk elbise giymek

Kahve falında lila renk elbise giymek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, o işi canlandıracağına, ayaklandıracağına, o işten ekmek yiyeceğine, mutluluğunun büyüyeceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, eline yüklü miktarda para geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında lila renk elbise giymek gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren konuları stres nedeni görmemeli kendinize güvenmelisiniz.

Kahve falında beyaz renkte elbise giymek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine yorulur.

Kahve falında kahverengi renk elbise giymek okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, güzel bir haber almaya delalettir.

Kahve falında yesil renk elbise giymek günden güne kazancının artacağına, huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında renkli elbise giydiğini görmek adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, işlerindeki karın artacağına delalet eder.

Kahve falında gümüş renk elbise giymek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lila renk elbise giymek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna delalet eder.

Kahve falında lacivert renk elbise giymek maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah renkte elbise giymek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, insanların hayranlığını kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir