AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz pilav yemek

Kahve falında beyaz pilav yemek

Kahve falında beyaz pilav yemek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, herkesin rahat edeceğine, malının ve parasının da artacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz pilav yemek gördüyseniz:

  • Bazı olaylar tam olarak açığa çıkmadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında beyaz pilav yemek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına işarettir.

Kahve falında beyaz pirinç pilavı görmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz pilav görmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında pilav ve nohut yemek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine inanılır.

Kahve falında kaşık kaşık pilav yemek parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine inanılır.

Kahve falında camide pilav yemek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına delalettir.

Kahve falında nohutlu pilav yemek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle pilav yemek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, insanların gözünde olduğu kadar Allah katında da iyi mertebelere yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir