Kahve falında camide pilav yemek

Kahve falında camide pilav yemek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, haneye dertlerin gireceğine , geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, üzüntülerin gideceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, sıkıntının günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında camide pilav yemek gördüyseniz:

  • Her ne kadar atmosfer kuralları çiğnemek, dengesiz veya istikrarsız davranmak konusunda herkesi teşvik etse de, mevcut durumların sizi engelleyen veya kısıtlayan tarafları ya da sınırları konusunda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Kahve falında camide pilav yemek böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pirinç pilavı yemek harcama gücünün artacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya alamet eder.

Kahve falında pilav ve yoğurt yemek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, planların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tuzlu pilav yemek tartışmaların son bulacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ciğerli pilav yemek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında pirinç pilav yemek kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında tepside pilav yemek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında pilav nohut yemek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top