AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz pilav görmek

Kahve falında beyaz pilav görmek

Kahve falında beyaz pilav görmek kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz pilav gördüyseniz:

  • Evrakları dikkatle incelemeden imza atmamalı veya kaybetmemelisiniz.

Kahve falında beyaz pilav yemek sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz pirinç pilavı görmek istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında beyaz pilav görmek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etli pilav yapmak ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tabakta pilav görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tabakta pirinç pilavı görmek sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iç pilav görmek sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, zaferlere doymayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mercimekli pilav pişirmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, akıl vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir