AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile üyelerini görmek

Kahve falında aile üyelerini görmek

Kahve falında aile üyelerini görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kısmetlerinin artacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine işaret eder.

Kahve falında aile üyelerini gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında aile üyelerini görmek kazancının daha da artacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine delalet eder.

Kahve falında jüri üyesi olmak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına işarettir.

Kahve falında öğretim üyesi görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında partiye üye olmak istediklerini elde etmeyi başaracağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında üye olmak büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında tarikat üyeleri görmek aile hayatının bozulacağına, karamsar olacağına delalet eder.

Kahve falında aile halkını görmek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgilini ailesini görmek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, maddi ve manevi olarak rahat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir