AnaSayfa / Genel / Kahve falında jüri üyesi olmak

Kahve falında jüri üyesi olmak

Kahve falında jüri üyesi olmak kalkınacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, kişinin kendisini çok hafiflemiş hissederek hayatına devam edeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında jüri üyesi olmak gördüyseniz:

  • Olayları olumlu açılarından ele alırsanız herşeyde kazançlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında jüri üyesi olmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine işarettir.

Kahve falında jüri olmak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, çalışmalarının beğenileceğine işarettir.

Kahve falında jüri görmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında öğretim üyesi görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aile üyelerini görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında üye olmak fakirleşeceğine, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında partiye üye olmak fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında tarikat üyeleri görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir