AnaSayfa / Genel / Kahve falında üye olmak

Kahve falında üye olmak

Kahve falında üye olmak yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, birçok yeni fikir edinileceğine, saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, sorunlarının tamamen biteceğine ve dert ettiği tüm problemlerin ve olayların hayra çıkacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında üye olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etme alanında ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında partiye üye olmak huzur ve şifa bulacağına, rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üye olmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında jüri üyesi olmak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına delalettir.

Kahve falında öğretim üyesi görmek bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına ve acılarının da dineceğine delalet eder.

Kahve falında tarikat üyeleri görmek sıkıntılarınız yakın zamanda beklemediğiniz bir şekilde geçeceğine, birikim yapma imkânı elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında aile üyelerini görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir