AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz örtü görmek

Kahve falında beyaz örtü görmek

Kahve falında beyaz örtü görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz örtü gördüyseniz:

  • Konu hakkında sakinliğinizi korumalısınız.

Kahve falında tabutun üstünde beyaz örtü görmek sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, içine düşen fesada yeniliceğine yorulur.

Kahve falında beyaz örtülü sofra görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında beyaz dantel masa örtüsü görmek onlara çok bağlı olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz masa örtüsü görmek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz örtülü kadınlar görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı beyaz örtü görmek tövbelerin kabul olacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, bereketin ve verimin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında beyaz yatak örtüsü görmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir