AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz örtü dikmek

Kahve falında beyaz örtü dikmek

Kahve falında beyaz örtü dikmek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, sorunlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz örtü dikmek gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız olumsuz yönde etkilenecek çünkü kendinizi tutamıyorsunuz.

Kahve falında beyaz örtü dikmek evliyse çocuk sahibi olacağına, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına işarettir.

Kahve falında koltuk örtüsü dikmek rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, büyük sıkıntılar yaşanacağına ve üzüntülü durumlara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örtü dikmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında yatak örtüsü dikmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı beyaz örtü görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, her işinin yolunda ve sorunsuz gideceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz örtülü yemek masası görmek onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kabeyi beyaz örtülü görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz örtü görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir