AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ortanca görmek

Kahve falında beyaz ortanca görmek

Kahve falında beyaz ortanca görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz ortanca gördüyseniz:

  • Talep etmekten çok rica edebilirseniz, daha olumlu geri dönüşler alabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ortanca görmek şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ortanca çiçek görmek ölümcül hastalıklara işaret, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine delalet eder.

Kahve falında saksıda ortanca görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına alamet eder.

Kahve falında ortanca çiçeğini görmek kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ortanca görmek böylece kişinin hafifleyeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz elbise çıkarmak kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, sıkıntılardan kurtulmaya işarettir.

Kahve falında iki beyaz güvercin görmek her gün daha fazla dolacağına, hakkını alacağına tabir olunur.

Kahve falında evini beyaz badana yapmak parasına da para ekleyeceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir