AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz orman görmek

Kahve falında beyaz orman görmek

Kahve falında beyaz orman görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, rızkının azalacağına, mal kayıpları da yaşayacağına, gelirinin giderinden fazla olacağına, çok ünlü bir kişi olacağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz orman gördüyseniz:

  • Bir başkasının yanlışlığını düzeltmek size ters gelse bile, dostunuza verdiğiniz değerler prensiplerinizi esnetecek.

Kahve falında ormanda beyaz tavşan görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz orman görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gece orman görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ormanda birini kaybetmek sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine delalettir.

Kahve falında ormanda yattığını görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine yorulur.

Kahve falında ormanda korkmak yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, dertlerinin dermanını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil orman görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında ormanda mezar görmek evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, çok başarılı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir