AnaSayfa / Genel / Kahve falında ormanda mezar görmek

Kahve falında ormanda mezar görmek

Kahve falında ormanda mezar görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, can sıkıntısının sona ereceğine, ortak edineceğine rivayet eder.

Kahve falında ormanda mezar gördüyseniz:

  • Mantık herşey demek değildir.

Kahve falında ormanda mezar görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında orman kesmek manevi rahatlamaya erileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında orman satın almak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ormanların yandığını görmek kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ormanda kozalak toplamak olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında ormanda göl görmek alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ormanda köpek görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ormanlık dağ görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir