AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz oje sürdüğünü görmek

Kahve falında beyaz oje sürdüğünü görmek

Kahve falında beyaz oje sürdüğünü görmek kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, her attığı adımda amaçlarına bir adım daha yaklaştığına ve çok büyük zorluklar yaşasa bile ve birçok problem ile karşılaşsa bile yine de en kısa zamanda muradına ereceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz oje sürdüğünü gördüyseniz:

  • Evinizde kendinizi daha iyi hissetmenizi sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz oje sürdüğünü görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında oje sürdürmek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında oje sürdüğünü görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğin oje sürdüğünü görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında tırnağına oje sürdüğünü görmek uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına inanılır.

Kahve falında bir erkeğin oje sürdüğünü görmek büyük kayıplara uğrayacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının oje sürdüğünü görmek eline geçecek büyük miktarda parayla kendi işini kuracağına, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına oje sürdüğünü görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir