AnaSayfa / Genel / Kahve falında oje sürdüğünü görmek

Kahve falında oje sürdüğünü görmek

Kahve falında oje sürdüğünü görmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, birçok işin birlikte yapılacağına, sorunların bir bir çözüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oje sürdüğünü gördüyseniz:

  • Belli bir kazancınız varsa, bunda bazı artışlar yaşamanız ya da ailenize bağlıysanız onlardan maddi destek görmeniz mümkün olabilir.

Kahve falında oje sürdürmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Kahve falında oje sürdüğünü görmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı oje sürdürmek işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, kötü bir habere veya tehlikeye alamet etmektedir.

Kahve falında birinin oje sürdüğünü görmek geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz oje sürdüğünü görmek insan içine çıkmak istemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağına oje sürdüğünü görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına işarettir.

Kahve falında erkeğin oje sürdüğünü görmek kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının oje sürdüğünü görmek hayattan daha zevk alacağına, kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir