AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağına oje sürdüğünü görmek

Kahve falında ayağına oje sürdüğünü görmek

Kahve falında ayağına oje sürdüğünü görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, neşesini ve huzurunu yitireceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, gelirinin daimi olacağına, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayağına oje sürdüğünü gördüyseniz:

  • Yeni bir aşk yaşayabilirsiniz veya birisi size aşık olabilir.

Kahve falında ayağına oje sürdüğünü görmek elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine delalet eder.

Kahve falında pembe oje sürdüğünü görmek kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına inanılır.

Kahve falında birinin oje sürdüğünü görmek çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının oje sürdüğünü görmek anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında oje sürdüğünü görmek doğruluktan ayrılmayacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağına oje sürdüğünü görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz oje sürdüğünü görmek el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, uğranılan haksızlıktan kurtulmaya işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin oje sürdüğünü görmek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir