AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz oğlak görmek

Kahve falında beyaz oğlak görmek

Kahve falında beyaz oğlak görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye, eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, yeni yatırımlar yapacağına, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, savurgan bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz oğlak gördüyseniz:

  • Bazı planlarda meydana gelen aksilikler veya engeller görünenin tam tersine, aslında, sizin için daha iyi sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında beyaz oğlakla oynarken görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz oğlak oynarken görmek kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz oğlak görmek istenmeyen olaylar yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında küçük oğlak görmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine işarettir.

Kahve falında keçi ve oğlak görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oğlak kaybetmek iftiraya maruz kalınacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında keçi oğlak görmek sevindirici şeyler duymaya, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni doğan oğlak görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, ticaretin önünün açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir