AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi oğlak görmek

Kahve falında keçi oğlak görmek

Kahve falında keçi oğlak görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, patlama noktasına geleceğine, sermayesinin boşa gideceği yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi oğlak gördüyseniz:

  • Uzun süreli beraberlikler sınanabilir.

Kahve falında keçi oğlak görmek kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, dertlerin biteceğine, sorunların aşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi ve oğlak görmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, çevresindeki kişileri de araya sokarak destek olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında oğlak doğduğunu görmek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında boynuzlu oğlak görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, karşısına kendisine hayır, mutluluk, huzur getirecek birinin çıkacağına işaret eder.

Kahve falında oğlak ve kuzu görmek sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında oğlak eti görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında oğlak kesildiğini görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek oğlak görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir