AnaSayfa / Genel / Kahve falında keçi ve oğlak görmek

Kahve falında keçi ve oğlak görmek

Kahve falında keçi ve oğlak görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, onu darda bırakmayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında keçi ve oğlak gördüyseniz:

  • Kısa süreli rahatsızlıklara neden olabilecek problemleri görmezden gelmelisiniz.

Kahve falında keçi ve oğlak görmek fakir çocukları giydireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında keçi oğlak görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında oğlak ve kuzu görmek kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında oğlak satın almak manevi yönden çok büyük ferahlık yaşanacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah oğlak görmek sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına inanılır.

Kahve falında oğlak görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına yorulur.

Kahve falında oğlak kovalamak erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, sevap işlemekten geri kalmayıp, başka kimselere de yardım edeceğine inanılır.

Kahve falında oğlak yavrusu görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir