AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska yapmak

Kahve falında muska yapmak

Kahve falında muska yapmak işlerin yakın zamanda açılacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine rivayet eder.

Kahve falında muska yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konular düşünüldüğü ya da üzerinde anlaşıldığı gibi ilerlemeyebilir.

Kahve falında muska yapmak aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında yatağında muska görmek bunun kendisi için büyük şans olacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine yorulur.

Kahve falında muska toplamak rakiplerin her konuda fark atacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına yorulur.

Kahve falında elimde muska görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, oldukça uzun bir yolculuğa tabir olunur.

Kahve falında muska yaptırmak sağlığını geri kazanacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında siyah muska görmek moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalettir.

Kahve falında gümüş muska görmek işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalet eder.

Kahve falında büyülü muska görmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir