AnaSayfa / Genel / Kahve falında minare şerefesi görmek

Kahve falında minare şerefesi görmek

Kahve falında minare şerefesi görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, olumsuzluklarla dolu bir dönem içinde olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, başarıları ile tanınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında minare şerefesi gördüyseniz:

  • Cesaretli davranmanız durumunda ödüller geliyor.

Kahve falında minare şerefesi görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında cami şerefesi görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Kahve falında şerefe görmek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına delalet eder.

Kahve falında minareden düştüğünü görmek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, aile hayatında sevinileceğine alamet eder.

Kahve falında yıkılan minare görmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, yapılan bütün işlerde kazanç sağlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minareden inmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında çok minare görmek emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında deniz minaresi görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir