Kahve falında beyaz masa görmek

Kahve falında beyaz masa görmek kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, sevilen bir işe ortak olunacağına, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz masa gördüyseniz:

  • Her işiniz başladıktan sonra umulmadık derecede kolaylaşabilir.

Kahve falında beyaz renk masa görmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz masa görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına yorulur.

Kahve falında beyaz masa ve sandalye görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz örtülü yemek masası görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz masa silmek emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yemek masası görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, doğru yolda dürüstçe ilerlediği takdirde bir ömür süreceğine, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz masa sandalye görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz masa örtüsü görmek eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top