Kahve falında beyaz masa almak

Kahve falında beyaz masa almak sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, kazancının çok daha fazla olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz masa almak gördüyseniz:

  • Başarılı olabilmek ya da istediğiniz yönde ilerleyebilmek için önem verdiğiniz kişilerin desteğini almanızda fayda var.

Kahve falında beyaz örtülü yemek masası görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz masa silmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çalışma masası görmek başarılarının tadına varacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz masa örtüsü görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz masa ve sandalye görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz renk masa görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, refahının ve varlığının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında masaya beyaz örtü görmek sağlık sorunlarının artacağına, anne baba ile ters düşüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz masa almak geleceğinin parlak olacağına, tabiri caizse can bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top