AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz küvet görmek

Kahve falında beyaz küvet görmek

Kahve falında beyaz küvet görmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz küvet gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Kahve falında beyaz küvette yıkanmak uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz küvet görmek yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına delalettir.

Kahve falında kırık küvet görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine inanılır.

Kahve falında küvet doldurmak mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında küvete büyük abdestini yapmak tatsızlıkların sona ereceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalettir.

Kahve falında küvette su görmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, fakirlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında küvette olduğunu görmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında bebek küveti görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir