AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kutup ayisi görmek

Kahve falında beyaz kutup ayisi görmek

Kahve falında beyaz kutup ayisi görmek sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz kutup ayisi gördüyseniz:

  • Duygusal yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Kahve falında beyaz kutup ayisi görmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, hayatının bir anda cennete döneceğine yorulur.

Kahve falında kutup ayı yavrusu görmek inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında kutup görmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kutup ayısı görmek başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına yorulur.

Kahve falında kutup ayısı görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına delalet eder.

Kahve falında kutup ayısı öldürmek yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına rivayet eder.

Kahve falında kutupta olmak rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına işarettir.

Kahve falında yavru kutup ayısı görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir