AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz klozet görmek

Kahve falında beyaz klozet görmek

Kahve falında beyaz klozet görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, korkularından kurtulacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına, malını ve canını emniyete alacağına işarettir.

Kahve falında beyaz klozet gördüyseniz:

  • Duygusal gelgitleriniz yepyeni sayfalar açılmasını zorlaştırıyor.

Kahve falında beyaz klozet görmek talihin yüzlerine güleceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında odada klozet görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında klozette balık görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında klozete büyük tuvaletini yapmak sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, güzel günlerin kapıda olacağına inanılır.

Kahve falında klozet tuvalet görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında kırık klozet görmek yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, cesaretinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında klozet içinde balık görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, başarı elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında klozette kaka görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, bir koyduğu işten yüz kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir