AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile fertleriyle tartışmak

Kahve falında aile fertleriyle tartışmak

Kahve falında aile fertleriyle tartışmak gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ister istemez çok üzüleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, sonunda mutlu olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine delalet eder.

Kahve falında aile fertleriyle tartışmak gördüyseniz:

  • Gerilim veya baskı içeren yerler, kişiler veya durumlar söz konusu olabilir.

Kahve falında aile fertleriyle tartışmak maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aile fertlerini görmek kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aile fertlerinden birinin öldüğünü görmek doğru karar veremeyeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında aile fertlerini bir arada görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, duaların kabul olacağına delalettir.

Kahve falında aile fertlerinin öldüğünü görmek insanlardan bir süre uzak duracağına, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına yorulur.

Kahve falında aile fertleri görmek karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına inanılır.

Kahve falında aile fertleriyle kavga etmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında aile bireyleriyle tartışmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir