AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile fertlerini bir arada görmek

Kahve falında aile fertlerini bir arada görmek

Kahve falında aile fertlerini bir arada görmek istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına, ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, sürekli ağlamaklı olacağına alamet eder.

Kahve falında aile fertlerini bir arada gördüyseniz:

  • Başkalarının dikkatini çekmek için para harcamak zorunda değilsiniz.

Kahve falında aile fertlerini bir arada görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işarettir.

Kahve falında aile fertlerinden birinin öldüğünü görmek işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, biraz olsun hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında aile fertleriyle tartışmak ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aile fertlerini görmek hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine delalettir.

Kahve falında aile fertleri görmek mali anlamda rahatının yerinde olacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında aile fertlerinin öldüğünü görmek ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında aile fertleriyle kavga etmek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bütün aileyi bir arada görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir