AnaSayfa / Genel / Kahve falında aile fertleri görmek

Kahve falında aile fertleri görmek

Kahve falında aile fertleri görmek çok zor zamanlar geçirileceğine sorunların ve sıkıntıların günden güne artacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında aile fertleri gördüyseniz:

  • Orijinal yatırımlar karlı sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında aile fertlerinden birinin öldüğünü görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine tabir olunur.

Kahve falında aile fertleri görmek güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aile fertleriyle tartışmak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında aile fertlerini görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aile fertlerinin öldüğünü görmek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında aile fertlerini bir arada görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, çok farklı bir kişi olacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında aile fertleriyle kavga etmek şartlarının da zenginleşeceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında kraliyet ailesi görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir