AnaSayfa / Genel / Kahve falında kraliyet ailesi görmek

Kahve falında kraliyet ailesi görmek

Kahve falında kraliyet ailesi görmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına alamet eder.

Kahve falında kraliyet ailesi gördüyseniz:

  • Elinizde iyi kartlar olması onları en iyi şekilde kullanacağınızı garanti edemez, sadece oyunu kolaylaştırabilir.

Kahve falında kraliyet ailesi görmek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, bir sebeple aile bireyleri ile tartışılacağına işaret eder.

Kahve falında ingiliz kraliyet ailesini görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya işarettir.

Kahve falında kraliyet görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında kraliyet düğünü görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında aileden birini hamile görmek daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, aydınlanacağına, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında aileden birinin namaz kıldığını görmek yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisini ailesiyle görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aile ve akraba görmek hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, büyük miktarlarda para kazanılacağına ve yeni bir şehirde ya da ülkede yeni bir işe girişileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir