AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş abla görmek

Kahve falında ölmüş abla görmek

Kahve falında ölmüş abla görmek sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine ve parasal sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş abla gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla iyimser veya hayalperest olmak zarar verebilir.

Kahve falında ablayla telefonda konuşmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işarettir.

Kahve falında ablaya sarılıp ağlamak önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına inanılır.

Kahve falında ablasını gelinlikle görmek çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında anne ve abla görmek çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına inanılır.

Kahve falında abla abi görmek herkesin takdirini toplayacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abla yeğen görmek duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine alamet eder.

Kahve falında ablayı hamile görmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında evli ablasının evlendiğini görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir