AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah keçi kesmek

Kahve falında siyah keçi kesmek

Kahve falında siyah keçi kesmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah keçi kesmek gördüyseniz:

  • Siz kendi fikirlerinizden şaşmayın.

Kahve falında siyah keçi kesmek kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine işaret eder.

Kahve falında dağ keçisi kesmek anne babanın birbirine düşeceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında keçi ve koyun kesmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz keçi kesmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına delalet eder.

Kahve falında koyun ve keçi kesmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında keçi kesmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz ve siyah keçi görmek onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına işarettir.

Kahve falında siyah keçi yavrusu görmek işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir