Kahve falında dağ keçisi kesmek

Kahve falında dağ keçisi kesmek çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına alamet eder.

Kahve falında dağ keçisi kesmek gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmeniz sizi istediğiniz konuma taşımakla kalmayıp isteklerinizi yerine getirmenize yardım edebilir.

Kahve falında dağ keçisi kesmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, bilincin artacağına delalettir.

Kahve falında dağ keçisi yakalamak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına inanılır.

Kahve falında dağ keçi görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, elinden gelen herşeyi yapacağına inanılır.

Kahve falında dağda keçi görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında dağ keçisi görmek maddi açıdan çok hayırlı bir dönem geçireceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında siyah dağ keçisi görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kazançlı olacağı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dağ keçisi öldürmek keyfin kaçacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına inanılır.

Kahve falında dağ keçisi avlamak hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top